Επικαιρότητα

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ 25.6.2015

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  ΤΗΣ 25.6.2015

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ 25.6.2015

Την 25.6.2015  θα πραγματοποιηθεί, σε δωρεάν παραχωρούμενο χώρο της οινοποιίας ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ  στο Κορωπί  η ετήσια τακτική Συνέλευση της ΕΝΩΣΗΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.

Οι ιδιαιτέρως κρίσιμες περιστάσεις που διέρχεται η Οικονομία της Χώρας και η Βιομηχανία, καθώς και η κάθε είδους επιχειρηματικότητα  στην Ελλάδα δεν πρέπει να οδηγήσουν σε μαρασμό  την δραστηριοποίηση  της ΕΝΩΣΗΣ και των μελών της, αλλά αντιθέτως , όλοι οφείλουμε να δράσουμε με υπομονή και επιμονή.

Η Γενική Συνέλευση της ΕΝΩΣΗΣ την 25.6.2015  αποτελεί δικαίωμα των μελών της, αλλά εφέτος η συμμετοχή σε αυτήν είναι υποχρέωση, όχι μόνο για να ελέγξουμε το ΔΣ  και την δράση του, αλλά για να αποφασίσουμε την κατεύθυνση της  ΕΝΩΣΗΣ “οἱ καιροί οὑ μενετοί” .  Πράγματι κανείς δεν μπορεί να μένει με «σταυρωμένα χέρια». Όλοι προσπαθούμε, αναμένουμε, σχεδιάζουμε και προκαλούμε!!  την οικονομική ανάπτυξη, δεδομένου ότι μετά βεβαιότητος  θα ακολουθήσει την ύφεση.

Η μεταβατικότητα  που χαρακτηρίζει, όχι μόνο την Χώρα αλλά και την Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, μας υποχρεώνει να συμμετέχουμε  στην υποβολή απόψεων και την λήψη αποφάσεων.  Η Ένωση αποτελεί εδώ και 26 χρόνια  το βήμα σύγκλισης, οργάνωσης και έκφρασης των εταιριών της Ανατολικής Αττικής. Κάθε σκέψη, κάθε πρόταση είναι  χρήσιμη και καθοριστική, ιδίως στις μέρες μας.

Η παρουσία όλων στις 25.6.2015, στην Ετήσια Γενική  Συνέλευση   θα επιβεβαιώσει την θέληση  μας, για συσπείρωση, για κοινή δράση για επιμονή στην προσπάθεια της οικονομικής  ανάκαμψης.

 

Δημοσιεύτηκε στις
Ανήκει στις Επικαιρότητα